PARFUM DE CAMERA

Cel mai încântător sentiment: atunci când intri într-o cameră și te învăluie un parfum elegant ce te transpune într-o altă lume.. și îți dorești ca acel moment să rămână așa pentru mult timp.

În această pagină vei găsi parfumuri de cameră profesionale, de cea mai bună calitate cu mirosuri bogate care îți vor încânta simțurile.

Lumânări parfumate, spray-uri de cameră, esențe de ulei aromate, umidificatoare și copăcei parfumați, toate aceste miresme așteaptă să ajungă în casa ta.

Aroma unei case de țară înconjurată de trandafiri parfumați. O casă pe lac impregnată de mirosul de pin. Un apartament strălucind de parfumul verde al plantelor proaspăt udate. Imaginați-vă... sau creați-o! Posibilitățile sunt nelimitate cu parfumurile noastre de cameră!

Parfumurile noastre de cameră sunt ideale atât pentru acasă, cât și pentru birou, unde se vor elibera treptat, în timp, prin intermediul difuzoarelor. Oferim, de asemenea, mai multe esențe de ulei diferite, care pot fi folosite pentru a parfuma orice atmosferă vă doriți în acea cameră. Oricare ar fi preferința voastră, sigur veți găsi ceea ce doriți și în gama noastră de lumânări parfumate.

Pentru produsele care nu sunt pe stoc se pot plasa precomenzi de pe site.

Afiseaza: 1-24 din 106 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!